A A A
Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register sp_MemberList Members

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Forum technical issue
December 16, 2018
3:41 pm
Avatar

Case Follower
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
December 16, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Once I am logged in, the buttons at the top of the page that say Home, About, Media etc... all disappear. I am on Chrome but I tried again using Microsoft Edge and and the buttons all appeared at first, but as soon as I logged in, they were gone leaving nothing but a black bar in their place. Admins might wanna look into that and see if the same thing happens on your machine. 

December 16, 2018
4:20 pm
Avatar
Tampa, Florida
Admin
Forum Posts: 89
Member Since:
January 25, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks for giving us a heads up about this. I will see if we can recreate the issue and resolve it. Apologies for any issues. Thanks.

Josh

Josh Benson | Co-Founder, Administrator | FindJodi.com, Inc | jbenson@findjodi.com

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 349

Currently Online: nimeshaa
9 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Tomahawk: 44

Summer: 26

Thunderkloud: 25

lwt: 24

Oldnews: 22

Retro: 20

RachelB: 18

mrs_jack_mccoy: 17

Muskgrove: 15

janettevv: 15

Member Stats:

Guest Posters: 340

Members: 267

Moderators: 5

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 1

Topics: 436

Posts: 2615

Administrators: Josh Benson: 89